Reflektorfényben

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Gazdaság

Azonnal megtérül

Tisztelt Vállalkozók!

Önök nagy elszántságról tesznek tanúbizonyságot, amikor egy országos versenyen részt vesznek, tudásuk legjavát adva. Tükrözi ez azt a szándékot is, hogy vállalkozói tudásukat folyamatosan fejlesszék, hiszen a felkészülés hetei bizonyára ennek jegyében teltek. Hogyan készültek? Igénybe vettek segítséget, vagy autodidakta módon szereztek tudást, esetleg olyan tapasztalattal rendelkeznek, hogy ehhez különösebb szellemi utánpótlás nem is kellett?

A mindennapok versenyében ugyan ki segíthet? Ott, ahol nem az egyszerű győzelem a cél, hanem a fennmaradás, a fejlődés és a gyarapodás a tét, ki az, aki a vállalkozó támasza lehet a stratégiai döntéseiben?

Üzleti coachaink arra vállalkoznak, hogy feltárják a vállalkozások nehézségeit, s egy diagnosztikai felmérés formájában, mintegy helikopter perspektívából a vállalkozóval közösen, kijelöljék a fejlődés irányát, meghatározzák a megszerzendő tudást, és a célt, mely a vállalkozói lét magasabb szintre történő emelése lehet. Ott kell az üzleti coach, amikor a vállalkozó egyedül marad döntéseiben, abban segít, hogy ezek a döntések racionálisak legyenek, s a cég profitabilitását növeljék.

Üzleti coachaink az ActionCOACH franchise rendszerének tagjaként a legfrissebb üzleti tudás birtokába juttatják a vállalkozókat. A világ 75 országában, 1100 coach foglalkozik egy időben 25.000 vállalkozással. Az így felhalmozódó tapasztalat birtokában dolgozunk mi is itt Magyarországon. Célunk a KKV szektor kondícionálása, versenyképessé tétele itthon és a nagyvilágban. A coaching által megszerzett tudás és tapasztalat ott marad a vállalkozásokban a 13 hónapos közös munka után is, biztosítva az egyenletes fejlődést, a biztos versenyképességet.

Mindig többet, mindig kevesebbel!

Kedves Cégtulajdonosok!

Az ActionCOACH felelősséggel vállalt megoldásokat kínál megoldhatatlannak tűnő üzleti problémákra és kihívásokra. Annak érdekében, hogy üzletfejlesztési módszereink a magyar vállalkozók valós üzleti körülményei között legyenek működőképesek, rendszeresen kutatásokat végzünk a hazai cégvezetők tapasztalatainak megismerésére. Ennek keretében jelenleg a KKV tulajdonosok időbeosztásáról, illetve a vállalkozásukban betöltött szerepéről gyűjtünk adatokat egy rövid kérdőív segítségével.

A kutatás folyamán eddig beérkezett válaszok alapján elmondható, hogy a kép rendkívül vegyes a cégtulajdonos vállalkozásában betöltött szerepét illetően, azonban néhány fontos megállapítást már ebben a szakaszban is le lehetett szűrni:

• A válaszadók több, mint fele a heti normál (40 óra) munkaidőnél lényegesen több időt tölt el a vállalkozásában, az átlag meghaladja a heti 51 órát;

• Az eltöltött idő döntő hányadát operatív teendők ellátására fordítják (az átlag 84% felett van);

• A válaszadók kevesebb mint 20%-a engedhet meg magának hosszabb szabadságot minden évben, de a rövidebb szabadságokat is figyelembe véve mindössze a negyedük képes teljesen kiszakadni a munkából, a 79%-uk a szabadság alatt is átlagban kicsit több, mint napi két órát fordít munkával összefüggő tevékenységre;

• A vállalkozások one man show jellegére leginkább jellemző, hogy a válaszadók mindössze 14%-a gondolja úgy, hogy a vállalkozása 2-3 hétnél hosszabb ideig is képes a cégvezető személyes jelenléte nélkül napi szinten működni.

És az Ön vállalkozásában?

Kérjük ossza meg velünk Ön is tapasztalatait, járuljon hozzá ahhoz, hogy a kép mind teljesebb legyen a vizsgált kérdésekben. A kérdőív kitöltése legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Az alábbi gombra kattintva már meg is kezdheti a válaszadást!

Támogatását nagyon köszönjük!

Érdemes, jól játszani!

A verseny izgalmát azzal szeretnénk teljessé tenni, hogy a 2. helyezett csapat tagjai részére ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk.

Növekedési workshop elnevezésű programunkon, amelyen a résztvevők egy egészen új nézőpontból tekinthetik át vállalkozásuk működését és fejlődési lehetőségeit, a nap végeztével pedig egy kész fejlesztési akciótervvel a kezükben távozhatnak. A program értéke 19.500 Ft + ÁFA/fő, egy tíz fős csapat esetében az ajándék értéke eléri tehát a közel 200 ezer Forintot!

További információk:

http://forwardprogress.hu/novekedesi-workshop/

 

Nagy Péter

error0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük