Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Gazdaság

Azonnal megtérül

Tisztelt Vállalkozók!

Önök nagy elszántságról tesznek tanúbizonyságot, amikor egy országos versenyen részt vesznek, tudásuk legjavát adva. Tükrözi ez azt a szándékot is, hogy vállalkozói tudásukat folyamatosan fejlesszék, hiszen a felkészülés hetei bizonyára ennek jegyében teltek. Hogyan készültek? Igénybe vettek segítséget, vagy autodidakta módon szereztek tudást, esetleg olyan tapasztalattal rendelkeznek, hogy ehhez különösebb szellemi utánpótlás nem is kellett?

A mindennapok versenyében ugyan ki segíthet? Ott, ahol nem az egyszerű győzelem a cél, hanem a fennmaradás, a fejlődés és a gyarapodás a tét, ki az, aki a vállalkozó támasza lehet a stratégiai döntéseiben?

Üzleti coachaink arra vállalkoznak, hogy feltárják a vállalkozások nehézségeit, s egy diagnosztikai felmérés formájában, mintegy helikopter perspektívából a vállalkozóval közösen, kijelöljék a fejlődés irányát, meghatározzák a megszerzendő tudást, és a célt, mely a vállalkozói lét magasabb szintre történő emelése lehet. Ott kell az üzleti coach, amikor a vállalkozó egyedül marad döntéseiben, abban segít, hogy ezek a döntések racionálisak legyenek, s a cég profitabilitását növeljék.

Üzleti coachaink az ActionCOACH franchise rendszerének tagjaként a legfrissebb üzleti tudás birtokába juttatják a vállalkozókat. A világ 75 országában, 1100 coach foglalkozik egy időben 25.000 vállalkozással. Az így felhalmozódó tapasztalat birtokában dolgozunk mi is itt Magyarországon. Célunk a KKV szektor kondícionálása, versenyképessé tétele itthon és a nagyvilágban. A coaching által megszerzett tudás és tapasztalat ott marad a vállalkozásokban a 13 hónapos közös munka után is, biztosítva az egyenletes fejlődést, a biztos versenyképességet.

Mindig többet, mindig kevesebbel!

Kedves Cégtulajdonosok!

Az ActionCOACH felelősséggel vállalt megoldásokat kínál megoldhatatlannak tűnő üzleti problémákra és kihívásokra. Annak érdekében, hogy üzletfejlesztési módszereink a magyar vállalkozók valós üzleti körülményei között legyenek működőképesek, rendszeresen kutatásokat végzünk a hazai cégvezetők tapasztalatainak megismerésére. Ennek keretében jelenleg a KKV tulajdonosok időbeosztásáról, illetve a vállalkozásukban betöltött szerepéről gyűjtünk adatokat egy rövid kérdőív segítségével.

A kutatás folyamán eddig beérkezett válaszok alapján elmondható, hogy a kép rendkívül vegyes a cégtulajdonos vállalkozásában betöltött szerepét illetően, azonban néhány fontos megállapítást már ebben a szakaszban is le lehetett szűrni:

• A válaszadók több, mint fele a heti normál (40 óra) munkaidőnél lényegesen több időt tölt el a vállalkozásában, az átlag meghaladja a heti 51 órát;

• Az eltöltött idő döntő hányadát operatív teendők ellátására fordítják (az átlag 84% felett van);

• A válaszadók kevesebb mint 20%-a engedhet meg magának hosszabb szabadságot minden évben, de a rövidebb szabadságokat is figyelembe véve mindössze a negyedük képes teljesen kiszakadni a munkából, a 79%-uk a szabadság alatt is átlagban kicsit több, mint napi két órát fordít munkával összefüggő tevékenységre;

• A vállalkozások one man show jellegére leginkább jellemző, hogy a válaszadók mindössze 14%-a gondolja úgy, hogy a vállalkozása 2-3 hétnél hosszabb ideig is képes a cégvezető személyes jelenléte nélkül napi szinten működni.

És az Ön vállalkozásában?

Kérjük ossza meg velünk Ön is tapasztalatait, járuljon hozzá ahhoz, hogy a kép mind teljesebb legyen a vizsgált kérdésekben. A kérdőív kitöltése legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Az alábbi gombra kattintva már meg is kezdheti a válaszadást!

Támogatását nagyon köszönjük!

Érdemes, jól játszani!

A verseny izgalmát azzal szeretnénk teljessé tenni, hogy a 2. helyezett csapat tagjai részére ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk.

Növekedési workshop elnevezésű programunkon, amelyen a résztvevők egy egészen új nézőpontból tekinthetik át vállalkozásuk működését és fejlődési lehetőségeit, a nap végeztével pedig egy kész fejlesztési akciótervvel a kezükben távozhatnak. A program értéke 19.500 Ft + ÁFA/fő, egy tíz fős csapat esetében az ajándék értéke eléri tehát a közel 200 ezer Forintot!

További információk:

http://forwardprogress.hu/novekedesi-workshop/

 

Nagy Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.