Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Egészség

Kyani a gyomorbalzsam

Vannak akik a „menedzser betegségek” leküzdését elbagatelizálják, rossz eszközt választanak a teljesítmény fokozására. Őket tragégiák, kudarcok érik. Aki helyesen állítja be a „motorját” minden futamon győztes lesz.

 

Pap Andrea gyógytornász a stresszes életvitel egyik gyakori velejárójáról, a savasodásról és annak felszámolásáról írta meg tapasztalatait:

 

 

Egy aktív, sok dologért felelős vállalkozást vezető „manager” számára legfontosabb az, hogy állandó lendülettel, magas szintű energiával tudjon helyt állni és rendületlenül, visszaesés nélkül vigye végig az eltervezett projectjeit. Többen választják a mozgást az állóképességük fokozására. A hozzám járó felső vezetők, menedzserek, üzletemberek a stresszes életmód által kialakult savasságtól,- mind a gyomorban, mind az egész testben- szenvednek nem csak az edzés és mozgás közben hanem a mindennapi életminőségben is gondokat okozva.

 

 

Nincs rosszabb érzés mint akár órákra, napokra kiesni ebből a lendületből és fáradtsággal, leterheltséggel, „savkezeléssel” küzdeni.

 

 

Gyógytornászként többször találkoztam a savasodás problémájával, pedig azt gondolhatnánk ez a belgyógyászat témaköre, mi köze a mozgáshoz? Nagyon is sok.

 

A Páciensemmel való közös munkát sokszor erős gyomorsav, vagy a test általános savasságára utaló izomfáradékonyság befolyásolja. Kellemetlen tünet együttes, kellemetlen érzés azzal szembesülni, hogy sokkal többet kellene mozogni a hatékony javuláshoz, de ennek a savasság korlátokat állít.

 

 

A gyógytorna és az edzések alatt az is kiderült, hogy a sav okozta emésztési, felszívódási és anyagcsere zavar olyan problémákat okozott az oxigén ellátottságban, hogy hiába próbáltuk az edzések és mozgások szintjét emelni az nem ment, hisz az egész test fáradékony és enervált volt.

 

A megoldás újra a természetben rejlett. Minden reggel a Kyani Sunrise ital a gyomornak közvetlenül, a Nitro FX pedig az ereken át az egész testnek megoldást nyújtott. A módszerem lényege, hogy a szakszerű egyénre szabott torna mellé a megkapják azokat a 100%-ban természetes hatóanyagokat, amivel a kellemetlenségeket leküzdve a teljesítmény, állóképesség javul.

 

 

A sunrise reggel bebalzsamozta a gyomromat. Volt már gyomorfekélyem, így volt mitől tartanom, komoly fájdalmakat okozott, de ez az italtól megszűnt, sőt egész nap kitartott a gyomrom jó érzete. N. Attila, 43 éves, Budapest

 

 

A sunrise-ot reggelente ittam és végre nem ásítoztam át az egész napot. Nagyon bosszantó volt a napi hullámzás, a kollégák pörögtek én meg csak lassultam. Próbáltam multivitamin pezsgőtablettát, de nem segített, ráadásul a gyomrom is állandóan megfájdult tőle. Most azt érzem, hogy éberebb vagyok, több mindent tudok elintézni egy nap, a határidőket sem kell csúsztatnom!” K. Zsolt 40 Budapest

 

Pap Andrea
Gyógytornász

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük