Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Marketing

Miért éri meg egy rendezvényen reklámozni magunkat? – Miss Queen

2019-ben rendezik meg a Miss Queen nevű szépségversenyt, ahova folyamatosan lehet reklámfelületeket vásárolni. A rendezvény 3 fordulón keresztül fog megvalósulni. Július harmadik hetében egy előválogató Budapesten, majd augusztus utolsó két hetében több napos felkészülési tábor a döntős lányokkal egy balatoni szállodában, és legvégül vissza a fővárosba, ahol lesz a döntő egy elit szállodában.

Manapság sok rendezvény van és rengeteg sikeres cég elsőszámú tervei között szerepel a rendezvényeken való részvétel marketing célból. Mégis melyik sikeres cég alkalmazná ezt, ha nem érné meg? Rájöttek arra, hogy töredék áron kapnak megjelenést, mintha saját maguk hirdetnék el?

Minden rendezvénynek van egy célcsoportja, akiket megszólít és ehhez igazodva érdemes átnézni vállalkozóként a lehetőségeket. A Miss Queen szépségversenyért a nők teljes mértékben odavannak és a csinos hölgyek miatt rengeteg férfi követi az eseményt.

Miért érdemes a Miss Queen szépségversenyen reklámfelületet vásárolni?

A rendezvénynek nagy hírértéket adnak a folyamatos influencerek bevonásával, akiket több tízezren és több százezren követnek és a mai modern kor egyik legbefolyásolóbb eszköze a márkaismertség terén egy influencer kampány. Pár poszttal már milliós megjelenéseket lehet elérni. A folyamatos posztok mellett lehetőség van PR cikkekben é a Youtube videókban is megjelenni és ezeknek tökéletes kiegészítése az offline területekkel összehangolt szponzorfalakon való megjelenés, amit a rendezvények helyszínein elhelyeznek, és amiről online anyagok készülnek a közösségi oldalakra és a TV is kiveszi részét a helyszínen.

A teljes versenyt egy marketing csapat irányítja, aki folyamatosan releváns személyeknek jeleníti meg a szponzorokat.

Érdekel milyen lehetőségek vannak a megjelenésre?
Vedd fel a kapcsolatot a verseny tulajdonosával és kérj egy általános tájékoztatást, árajánlatot.

Szabó Zoltán

+36 70 603 77 70

szabo.zoltan@missqueen.hu
media@missqueen.hu

A verseny weboldala: www.missqueen.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.