Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Uncategorized

Egy hely a fővároshoz közel…

Mi abban vagyunk különlegesek, hogy csak csoportokat fogadunk, zártkörűséget és kizárólagosságot is biztosítva.

„Távol, mégis közel”
Ez a mottónk, hisz a város zajától távol, de még könnyen elérhető távolságban vagyunk a fővárostól. Mindenki elcsodálkozik, mikor először ellátogat hozzánk. Hatalmas park közepén áll főépületünk, mely mögött a Duna főága határolja területünket.
Parkunkban és Dunára néző teraszainkon akár 300 fő szórakoztatása, étkezése is megoldható. Ha csak egy kisebb céges kollektíva szeretné levezni a munkahelyi feszültséget, akkor is a Regatta Szabadidőközpont a legjobb választás.  Vizi – és szárazföldi programokat is kínálunk, igény szerint.  Csapatépítés gyanánt lehet nálunk kajakozni, kenuzni, lovagolni, quadozni. Tőlünk bármit kérhet, csak az Ön fantáziája szab határt.

„Tele vagyunk energiával”
A céges rendezvényeken kívül a felnőtt életmód táborok azok, melyek szívesen választanak bennünket. Duna partunkon, többféle méretű, természetes fénnyel megvilágított termeinkben töltődhetnek fel. Az évek során a jóga, az ezotéria, a tai chi számos, neves képviselőjét láthattuk már vendégül. Minden csoportnak egyedi, speciális menüt alakítunk ki, az igényeknek megfelelően.

” Ha megtalálta az igazit, a többi a mi dolgunk”
Az utóbbi években sok pár szeretné kimondani az igent a hivatal, sokszor sivár falain kívül gyönyörű természeti környezetben. Mi ennél is többet kínálunk! Vízparton a Duna mellett, vagy a tágas Duna parti teraszainkon tarthatják meg a romantikus szertartást. Ugyanitt az esküvői vacsorát is elfogyaszthatják, lampionok vagy fáklyák fényénél.  A lakodalom végeztével akár az egész násznép elszállásolását is meg tudjuk oldani.
Szebbnél – szebb dekorációkkal, hagyományos, vagy különleges menükkel állunk az Önök rendelkezésére. Az a nap nálunk is csak Önökről szól.

„Ártéren mi vagyunk a legjobbak”
Tegyenek próbára bennünket.
http://hotelregatta.hu; regatta@ahi.hu; 0036/70-370-2002

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.