Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Egészség

Tapasztalj többet magadért!

Az emberek fontos,  de nem elég jellemzője a fantázia. A szerelmet sem elég elképzelni, át kell élni. Mondhatnék még sok példát, de ezt az Önök fantáziájára bízom.

Sokfélék és sokszínűek vagyunk. Mindig a saját tapasztalat adja meg a legfontosabb kérdésekre a választ: Nekem vajon ez működik? Miért pont ezt válasszam? Tényleg használ ez nekem?

Közhely, hogy az egészség a legfontosabb, de tényleg nem küldhető a sor végére.

Stressz, fáradtság, cukor- és vérnyomásproblémák, fejfájás és sok más civilizációs betegség kínoz minket. Lehetőséget kaptunk ezeknek a kivédésére, nem csupán ígéretekkel, hanem ingyen tesztelési lehetőséggel, hogy mindenki a saját tapasztalatára támaszkodva tudjon döntést hozni!

Én nem tudom, hogy Önnek használ-e. Mindaddig Ön sem tudja, ameddig ki nem próbálta. Lenne kedve ingyen tesztelni profi minőségű, bevizsgált, engedélyezett egészségvédő terméket, ami nagyon finom, vadáfonya + 10 féle gyümölcsből készült koktél? 5 napi adagot kapnak a jelentkezők.

Különösen ajánlom azoknak, akik: Meg akarják őrizni az egészségüket, sokat dolgoznak, feszültség, stressz éri nap mint nap, alvás, emésztési keringési rendellenességek jelenkeztek, szeretnék a potenciájukat növelni.

Néhány  tapasztalat:

N. Gábor: 61 éves budapesti férfi vagyok. 2011 tavaszán egy orvosi vizsgálat megállapította, hogy a vérnyomásom magas, valamint a vércukor szintem elérte 16,5 – 19,5 közötti értéket. Az orvosom gyógyszeres kezelést írt fel, diétát és kímélő étrendet. A legnagyobb igyekezetem ellenére tulajdonképp minden mért eredményem alig változott valamely mértékben lefelé, sőt a vércukor szintem még magasabb lett alkalmanként elérte a 21,2 -21,8 szinteket is. 2011 október végén egy kedves barátomtól kaptam Kyani terméket. Az első tapasztalat: meglepően jóízű és könnyen kezelhetőek a termékek.

A termék fogyasztását követő húsz napon belül a mért eredményem 21,2-21,8 – ról lement 11,9 – 14,5 -re. A terméket tovább fogyasztottam és a 42,-ik napra a mért eredményeim lementek 6,8 – 8,7 közé. Ekkor már letettem a injekciós tűt. most már csak jelentősen csökkentek  a gyógyszereim és fogyasztom a termékeket. Közben a magas vérnyomásom normalizálódott.

B. Erika: A folyamatos túlterhelés eredményeként állandó fáradtsággal válaszolt a szervezetem. A munkámat is nehezn végeztem, már olyan is volt, hogy az irodában elaludtam munka közben. Nekem sokat segített a Sunrise 3 hónapja fogyasztom 1 tasakot naponta, reggelente. Energikusnak éreztem magamat már az első hét utána, jobb kedvem is lett, nem fáradtam el. Örülök annak, hogy létezik ez a termék.

T. László: Az építőiparban dolgozom. Gyermekem ismertetett meg a Kyanival. Mivel sokat dolgozom sok kávét fogyasztottam. Sikerült azonban 2 hét után a napi kávé adagomat 3-ról 1-re csökkenteni a Sunrise fogyasztásával. A termék sokat segített nekem, erősebbnek érzem magamat, oda tudok jobban figyelni a munkámra. Tervezem, hogy kipróbálom a többi terméket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.