Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Egészség

Csokoládé a wellnesshotelekben

Már életmód rovatunk is foglalkozik a csokoládé áldásos hatásával, persze csak ha  mértékkel fogyasztjuk.  Bármilyen furcsa, de egyes diéták, még elő is írják a csokoládé fogyasztását, mert olyan anyagokat tartalmaz , melyek nélkülözhetetlenek a szervezet számára. A 90 napos tápanyag szétválasztó diétában heti 2 esti alkalommal 1 „sornyi” főző csoki fogyasztása kötelező például az esetlegesen fellépő allergiás tünetek visszaszorítására.

A Wellness szállodákban viszont hódit a csokoládé kezelés, amivel egyáltalán  nem ízlelő bimbóinknak,  hanem test felületünknek hódolunk, és még kalóriával sem bombázzuk szervezetünket.

Pakolás vagy masszírozás formájában az egész testre használjuk a csokoládé értékes hatóanyagait. A csokoládé serkenti a testben az endorfin termelését, a boldogság természetes alkotóelemét, mely egyrészt biztosítja a jó közérzet szenzációs érzését, másrészt közvetlenül hat a zsírmolekulák oldódásának folyamatában, szinte beleolvad a bőr rétegeibe. Karcsúsító és alakformáló hatása van, csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, hidratálja és puhává teszi bőrt, fokozza vitalitását

S ha mindez még nem volna elég, megspékelhetjük egy   egzotikus kókusz masszázzsal, mely visszaadja a bõr bársonyosságát, fiatalságát, leoldja az elhalt hámréteget és új erõvel tölti fel az egész test felületet. A kókusz fiatalító, tápláló, tisztító hatása és egzotikus illata valóban a trópusokra varázsol bennünket.

Ezek után Önnek is kedve támadt egy Bounty csokira?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.