Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Játék

Szeptember 25-én érkezik a Mafia Remake!

18 év után újraindul a szervezett bűnözés Lost Heaven utcáin

Szeptember 25-én érkezik a  Mafia Remake!

Közel 18 év után ismét Tommy Angelo bőrébe bújva fedezhetjük fel Lost Heaven utcáit

 

A 2002-ben megjelent eredeti klasszikus Mafia teljes remake verziója Szeptember 25-én lesz elérhető a nagyközönség számára, viszont már akadtak olyan szerencsések – Youtuberek vagy streamerek -, akik már kipróbálhatták a játék demo verzióját. A demo verzió a játék történetének 1930-ban játszódó fejezeteit tartalmazza, mint „An Offer You Can’t Refuse”, „Running Man”, „Molotov Party” valamint „ Ordinary Routine”. A karakterek szinkronhangjai változtak az eredetihez képest, viszont az új színészek a motion capture technikának köszönhetően sokkal realisztikusabban hozzák vissza a karaktereket. A 2002-ben megjelent Mafia sem volt az utolsó helyen, ha atmoszférateremtésről beszéltünk, az új grafikai motor látványvilága (reméljük az elvárásainkhoz hűen) sokkal jobban beszippant minket a 30-as évek Amerikájának világába.

Egy kis összehasonlítás, ha valaki nem ismerné az eredeti művet, íme hogy nézett ki a „Molotov Party” című fejezet a 2002-es verzióban:

És hogyan néz ki ugyan ez a fejezet a 2020-as Definitive Edition-ben:

Az eredeti Mafia 2002-es megjelenésekor nem kapta meg azt a figyelmet, amit megérdemelt volna, ugyanis a kiadási dátum túl közel volt, a GTA 3 megjelenéséhez. Sokan a egy olcsóbb GTA klónként jellemezték, tűzve rá ezt a közel sem valós bélyeget. A Mafia fejlesztését terveit már a GTA fejlesztése előtt sokkal korábban elkezde a cseh fejlesztőcsapat.

A játék 2020. szeptember 25-én jelenik meg XBOX ONE, Playstation 4, és PC platformokra.

 

Értékelés

85% ÁTLAG

85%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.