Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Film

Érkezik a The Mandaloran 2. évada!

"This is the way"

Érkezik a The Mandaloran 2. évada!

Október 30.-ra tűzte ki a Disney a nagy rajongótáborral büszkélkedő The Mandaloran élőszereplős Star Wars sorozat premierjét.

Szeptember másodikán jelent meg a a Star Wars hivatalos Twitterjén a bejegyzés a sorozat folytatásáról, a rajongók nagy örömére.

A 2. évad továbbra is a Disney új streamingszolgáltatóján, a Disney+ platformján lesz elérhető. A platform indulásának zászlóshajójaként tekint a sorozatra, el kell ismerni, jó oka van rá.
Az első évadban megismerhettük a névtelen mandalori fejvadászt, aki a Birodalom bukását követően, megbízást kapott egy megmaradt birodalmi különítménytől egy célpont felkutatására, de az események új fordulatot vesznek, amint kiderül, hogy a célpont egy, a Yoda fajához tartozó csecsemő.

„Baby Yoda” hamar felrobbantotta az internetet, a mai napig népszerű mémek forrásává vált. Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy kiderüljön, miért olyan fontos a megmaradt Birodalom számára ez a gyermek, és hogy ki is pontosan Moff Gideon, a Breaking Bad-ből is jól ismert Giancarlo Esposito által játszott titokzatos birodalmi tiszt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.