Reflektorfényben

RÁVILÁGÍTUNK A LÉNYEGRE

Otthon

Mire alkalmazható a gyémánt csiszolótárcsa?

A gyémánt csiszolótárcsa különböző felületek megmunkálása mellett a letört élek lefaragásához, polírozáshoz, régi festék, csemperagasztó és karcolások eltüntetéséhez illetve a sarkok lekerekítéséhez is használható.

A gyémántszemcsék könnyedén megbirkóznak a legkeményebb kőzet felszínével is. Legyen szó bármilyen keménységű anyagról, a gres, márvány, gránit, beton sem jelent gondot.

Az élek eldolgozása a sérülésveszély elhárítása mellett esztétikai szempontból is fontos, a  régi bevonatok eltávolítása pedig elengedhetetlen az új réteg megfelelő tapadásához. A csiszolótárcsa magas fordulatszámával még a természetes felületek (pl. bazalt) eldolgozása is perceken belül elvégezhető. 

Különböző célokra akár specifikusan az adott felületre tervezett eszközt is megtalálhatjuk a piacon, létezik például beton- illetve bevonó- és ragasztócsiszoló tárcsa is.

Mindenképpen figyeljünk rá a vásárlásnál, hogy a termékleírás száraz vagy vízadagolás melletti csiszolásra ajánlja a készüléket, vagy esetleg mindkettővel kompatibilis. A por-és hőelvezetés ugyanis a munkafolyamat megkönnyítésén kívül a termék élettartamát is növeli.

Kialakítása miatt gyors, hatékony, használata kényelmes, emiatt mind otthoni használatra, mind szakembereknek ajánlott! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.